Подарете страхотно изживяване

Подарете незабравимо 60-минутно приключение на Вашето семейство, приятели или колеги. Без значение какъв е поводът, ние гарантираме едно приятно изживяване, което ще се помни дълго. Не са нужни познания по история.

През формата по-долу можете да направите заявка за подаръчен ваучер. Той е персонализиран и се издава на посоченото от Вас лице. Необходимо е да попълните всички полета.

Цената на ваучера се определя от посочения брой участници в играта при заявката му. Минимумът участници е двама, а максимумът – осем. В случай че е закупен ваучер за брой участници, по-малък от позволения максимум, но получателят на ваучера желае да покани още такива, за допълнителните се заплаща на място в деня на играта. В случай че за играта дойдат по-малко участници от заплатените във ваучера, разликата не се приспада.

Ваучерът е с валидност 6 месеца от датата на издаването му, като избирането на ден и час на играта е препоръчително да се направи от самия получател, за да бъдат съобразени с неговото свободно време. Суми за платени, но неизползвани ваучери, не се възстановяват.

Можете да поръчате ваучер чрез заявка през уебформата на сайта ни или на място на нашия адрес.

Можете да получите ваучера по email или на място на нашия адрес.

При въпроси или нужда от съдействие от наша страна, можете да ни се обадите на 0879 44 88 36.